OBS Toermalijn valt onder het bestuur van Stichting AURO.

Stichting AURO verzorgt het openbaar onderwijs in de gemeenten Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen, uitgezonderd Abcoude. Het onderwijs wordt verzorgd in 10 scholen met in totaal ruim 2.400 leerlingen en ruim 200 medewerkers. De scholen liggen verspreid in de regio, van Vinkeveen tot aan Aalsmeer.

De scholen worden gekenmerkt door verscheidenheid. De buurt, omvang en leerlingenpopulatie verschilt van school tot school. Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel van alle AURO-scholen. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in het regelmatig bijscholen van het personeel en het gebruik van actuele lesmethoden.

De dagelijkse leiding van de stichting is in handen van de directeur-bestuurder, Jan Postma.
Hij is te bereiken via j.postma@stichtingauro.nl

Postadres:
3640 BC Mijdrecht