november 6, 2019 8:59 am

Op OBS Toermalijn Uithoorn zijn wij op zoek naar een leuke, nieuwe collega in de bovenbouw (groep 5, 6, 7, 8). Of je nu juist veel ervaring hebt, of die nog op wilt doen, bij ons zijn er veel mogelijkheden! In overleg zijn werktijdfactor, groep en werkdagen te regelen.

Wie zoeken wij?
Wij kunnen een enthousiaste, kindgerichte, positieve collega goed gebruiken. Of je nu al veel ervaring hebt en graag eens op een andere school wilt werken, of juist aan het begin van je carrière staat; je bent van harte welkom!

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een goed, gezellig, professioneel team op een kleine openbare school met een gemiddelde groepsgrootte van 22 kinderen. Kom gerust eens langs om de school te bekijken en sfeer te proeven. Je krijgt een uitgebreide rondleiding door kinderen van school en natuurlijk heb je de mogelijkheid om een dag mee te draaien. Nieuwsgierig? Kijk dan alvast op https://www.toermalijn-uithoorn.nl/

De vervanging loopt van 1 januari tot de zomervakantie, maar als jij ons hebt laten zien waar jij voor staat, dan heb je na de zomervakantie een vaste aanstelling op zak!

Meer informatie? Kijk op: https://www.meesterbaan.nl/vacature.aspx?id_vacature=118601