december 16, 2020 2:13 pm
OBS Toermalijn

Onze school groeit, daarom starten wij het nieuwe schooljaar graag met een nieuwe collega!

OBS Toermalijn in Uithoorn zoekt een enthousiaste leerkracht voor groep 3. Betrekkingsomvang 0,4 fte (maandag, dinsdag). Meer dagen werken is bespreekbaar

Vanaf medio maart 2021 zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste collega voor onze groep 3 omdat de huidige leerkracht met zwangerschapsverlof gaat. Na deze periode is er garantie op een baan binnen stichting Auro.
De school en het team zijn volop in beweging. Het is daarom belangrijk dat onze nieuwe collega enthousiast en lerend omgaat met ontwikkeling.

OBS de Toermalijn is onderdeel van Stichting AURO. Onder Stichting AURO vallen 9 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen.

Wie zoeken wij?
● Gediplomeerd leerkracht
● 2 dagen per week (0,4 fte) op maandag en dinsdag
● Affiniteit en ervaring in de onderbouw is een pré

Wat bieden wij?
● Enthousiast team
● Vernieuwende onderwijsvisie
● Werken volgens het EDI-model
● Methode Veilig leren lezen – Kim versie
● Mogelijkheid tot uitbreiding aanstelling binnen de Stichting AURO

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt, maar wil je nog aanvullende informatie over de school, Stichting AURO of de functie ontvangen? Neem dan gerust contact op met Hans Gigengack, directeur OBS Toermalijn, via hans@toermalijn-uithoorn.nl

Sollicitatie
Je herkent jezelf in het geschetste profiel en wilt direct reageren? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief CV en een korte motivatie via hans@toermalijn-uithoorn.nl.

Je bent van harte welkom!