mei 3, 2021 9:29 am
OBS Toermalijn

Wij zoeken een nieuwe collega!

OBS Toermalijn in Uithoorn zoekt met ingang van 1 augustus 2021 een onderwijsassistent (0,4 fte – werkdagen in overleg).

Wie zoeken wij?
Wij kunnen een enthousiaste, kindgerichte, positieve collega goed gebruiken. Of je nu al veel ervaring hebt en graag eens op een andere school wilt werken, of juist aan het begin van je carrière staat; je bent van harte welkom!

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een goed, gezellig, professioneel team op een kleine openbare school die uitblinkt in persoonlijk contact. De school en het team zijn door leerlingengroei in beweging en wij hebben het doel om vernieuwingen aan te gaan. Het is daarom belangrijk dat onze nieuwe collega vol enthousiasme en lerend weet om te gaan met verandering.

Kom gerust eens langs om de school te bekijken en sfeer te proeven. Je krijgt een uitgebreide rondleiding door kinderen van school en natuurlijk heb je de mogelijkheid om een dag mee te draaien. Nieuwsgierig? Kijk dan alvast op www.toermalijn-uithoorn.nl.

OBS Toermalijn is onderdeel van Stichting AURO. Onder Stichting AURO vallen 9 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen: www.stichtingauro.nl.

De onderwijsassistent die past bij onze school:
● is bevoegd of derdejaars student Pabo;
● werkt samen;
● haalt het beste uit de kinderen en zichzelf;
● is daadkrachtig en flexibel;
● is gedreven en geduldig;
● is energiek.

Wat wij bieden:
● een functie binnen een hecht en gemotiveerd team op een school met een prettige werksfeer, de leukste kinderen en betrokken ouders/verzorgers;
● je bent onderdeel van Stichting AURO, waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. We stimuleren scholing, we hebben een opleidingsbudget en een kweekvijver;
● een fietsplan;
● inschaling in overleg.

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt, maar je wilt nog aanvullende informatie over de school, Stichting AURO of de functie ontvangen? Neem dan gerust contact op met Marisha Hogerwerf-Bubberman, directeur OBS Toermalijn via marisha@toermalijn-uithoorn.nl.

Sollicitatie
Wil je direct reageren omdat jij je goed herkent in het geschetste profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief CV en korte motivatie via marisha@toermalijn-uithoorn.nl.

Wees welkom!