juli 3, 2023 9:01 am

Beste ouders/verzorgers,

De laatste periode van het schooljaar is ingegaan. Een drukke periode, waarin vaak nog een hoop op het programma staat. Binnenkort is er nog de ‘Fairplay Cup’ voor groep 5 t/m 8, krijgen de kinderen hun rapport en staat ook het schoolfeest nog op de planning. Groep 1 t/m 3 is op schoolreisje geweest naar Monkey Town en groep 8 op kamp. Woensdag staat het schoolreisje van groep 4 t/m 7 naar Funmania gepland.

Voor het schoolfeest op vrijdag 7 juli zijn wij nog op zoek naar prijzen voor de loterij. Er zijn al een aantal prijzen gedoneerd, maar wij kunnen zeker nog wat prijzen gebruiken. Heeft u een bedrijf of kent u iemand met een bedrijf en wilt u een prijs doneren?
Dan kunt u mailen naar suzanne@toermalijn-uithoorn.nl. Alvast bedankt!

Met het einde van het schooljaar in zicht, kijken we ook alvast vooruit naar volgend schooljaar. Ik ben blij u te kunnen melden dat de formatie voor volgend schooljaar rond is. Helaas nemen wij aan het eind van het schooljaar afscheid van Anouk en Tabitha. Anouk gaat volgend schooljaar dichter bij huis werken op de Rietveldschool in Badhoevedorp. Tabitha gaat aan de slag op de taalschool in Amstelveen.
Ik wil Anouk en Tabitha heel erg bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren op Toermalijn en wij zullen hen zeker gaan missen!

Met het afscheid van Anouk en Tabitha verwelkomen wij ook twee nieuwe leerkrachten op school: Mariëlle en Menno. Zij zullen zich binnenkort aan u voorstellen. Wij zijn blij dat zij vanaf volgend schooljaar het team zullen versterken. Verderop in de nieuwsbrief vindt u de volledige formatie.

Met vriendelijke groet,
Marisha Hogerwerf-Bubberman

Rapport en ouder- en KOL-gesprekken

Vrijdag 7 juli krijgt uw kind het rapport mee naar huis. Het rapport geeft een overzicht van de behaalde resultaten van maart tot en met juni. Daarnaast zijn de resultaten van de IEP toegevoegd.

De week van 10 juli zijn de ouder- en KOL-gesprekken. Deze gesprekken zijn op aanvraag van de ouders of de leerkracht. Als u graag een afspraak wilt maken, kunt u dit kenbaar maken aan de leerkracht(en) van uw kind door een bericht te sturen via Parro.

Hulp boekenparadijs

Iedere vrijdag maken de kinderen van Toermalijn gebruik van het Boekenparadijs. Er zitten enthousiaste ouders die de kinderen helpen met het zoeken naar een boek en de boeken scannen, zodat wij ze kunnen lezen. Helaas gaan er ouders stoppen en zijn wij dringend op zoek naar nieuwe ouders. Mocht u willen helpen in het boekenparadijs, dan horen wij dat graag! Bij het maken van het rooster kunt u aangeven wanneer u beschikbaar bent. Opgeven kan door te mailen naar: martje@toermalijn-uithoorn.nl of carolina@toermalijn-uithoorn.nl. Wij hopen op een aantal enthousiaste ouders die het
boekenparadijsteam komen versterken!

Formatie

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
1/2AClaudiaClaudiaSandraClaudiaClaudia
1/2BMariëlleMariëlleGabyGabyGaby
3FreekeFreekeSuzanneSuzanneSuzanne
4IlseIlseIlse/ErwinErwinErwin
5CarolienCarolienMariëlleCarolienCarolien
6CarolinaCarolinaCarolinaCarolinaCarolina
7MelissaMelissaMelissaMennoMelissa
8MartjeMartjeMennoMartjeMartje
OndersteuningDebbyDebbyDebbyDebby
OndersteuningKarenKarenKaren
OndersteuningSandra
OndersteuningHannalieHannalie
AdministratieJanJan
GymSannekeSanneke
MuziekWilcoWilco
Intern begeleiderDeniseDeniseDenise
DirectieMarishaMarishaMarishaMarisha

Belangrijke data

28 juni
Schoolreisje groep 4 t/m 7

5 juli
FairPlay Cup groep 5 t/m 8

7 juli
Rapport mee

7 juli
12 uur uit in verband met schoolfeest

7 juli
Schoolfeest

Week van 10 juli
Ouder- en KOL-gesprekken (op aanvraag)

18 juli
Afscheidsavond groep 8

19 juli
Doorschuifmoment nieuwe groep

20 juli
Laatste schooldag

21 juli
Studiedag, Leerlingen vrij