juli 3, 2023 7:25 am

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Namens Marisha Bubberman stuur ik u de nieuwsbrief.
Wij hopen haar allemaal snel weer te zien op school.
Hartelijke groet namens het schoolteam,
Sabine Wirz

6 april Paasfeest op school

Alle kinderen komen naar school op de gewone tijd. We gaan vanaf 8.30u met elkaar in de klas ontbijten. Alle kinderen nemen hun eigen ontbijt mee naar school, dan kunnen we dat met elkaar opeten.
Het meegenomen ontbijt kan bestaan uit een lekker broodje met beleg, een stuk fruit en drinken. Vergeet niet dat ieder kind ook zijn eigen bord, bestek en beker mee naar school neemt deze ochtend.

‘s Middags gaan we in alle klassen eiertikwedstrijden houden. De winnaars van iedere klas gaan strijden om de titel eierkoning- of koningin. Hiervoor neemt iedere kind zijn eigen gekookte ei mee naar school. Het ei mag niet beplakt of geverfd zijn. Dit om de wedstrijd eerlijk te laten verlopen.
Het gaat vast een heel leuk feest worden!

6 april Podiumavond!

Traditiegetrouw zijn de voorbereidingen voor de podiumavond weer van start gegaan in alle groepen! dit keer met het thema ‘Wereld met muziek’. Donderdagavond 6 april mogen de ouders komen kijken naar de show van de kinderen in het Atrium van de Brede school.
De groepen 1 t/m 4 zullen gaan optreden van 18.30 u tot 19.15 u. De deuren zijn open vanaf 18.15 u.
De groepen 5 t/m 8 zullen van 19.30 u tot 20.15 u hun optredens aan de ouders gaan laten zien.
De deuren zullen om 19.20 u open gaan. Entrée kaarten voor beide shows zullen tzt aan de kinderen meegegeven worden in de klas. Per gezin zijn er 2 kaarten te vergeven.

Voor samengestelde gezinnen kunnen er extra kaarten aangevraagd worden door te mailen naar
carolien@toermalijn-uithoorn.nl

We hebben weer zin in deze feestelijke avond!

Koningsspelen

Op vrijdag 21 april zullen de Koningsspelen weer gehouden worden. In en om de school zullen we met alle kinderen van de brede school gaan sporten, bewegen en plezier maken.
Het is handig als de kinderen sportkleding dragen. Het liefst met een oranje tintje. De schooltijden zijn op deze dag hetzelfde als de andere dagen.

De kinderen nemen van huis lunch mee voor tussen de middag en een flesje water voor de dorst tijdens het sporten. De schooltijden zijn zoals altijd van 8.30 u tot 14.15 u.
We gaan er een sportieve, gezellige Koningsspelen dag van maken met elkaar.

Belangrijke data

6 april
Paasfeest op school

6 april
Podiumavond

7 april
Goede Vrijdag – leerlingen vrij

10 april
2e Paasdag – Leerlingen vrij

18 en 19 april
IEP eindtoets – Groep 8

24 april tot 5 mei
meivakantie – leerlingen vrij